Alla inlägg den 30 juli 2012

Av Lina - 30 juli 2012 23:30

Vi valde ju att fortsätta vår semester trots Armanis bortgång. Mycket för Milos skull, men även för vår egen.

Kom till High Chaparral igår em. Kom inte till något trevligt väder precis, kom till regn.

Saknaden efter Armani slog på mig igen igår em och jag satt i husvagnen o grät en rätt bra stund. Resten av em kände jag mig nedstämd men försökte ändå hålla humöret uppe.

När vi gick o la oss igår kväll pratade vi om hur vi skulle göra gällande nästa hund, när det egentligen är bra läge att skaffa ny hund. Och vi kom fram till att vi kommer ju inte sakna Armani mindre oavsett när vi väljer att skaffa ny hund, och nu direkt är egentligen bästa tillfället. Dels för att vi ju faktiskt saknar att ha hund väldigt mycket redan, men framför allt för att jag ju ska gå hemma i nästan ett år till, så den nya hunden kommer inte behöva vara ensam hemma en hel arbetsdag förens den är över halvåret, närmare året tom. (vi har hundgård med "hundhus" i) Dessutom visste vi att "vår" uppfödare hade en brun han valp till salu nu, o vi vill gärna ha en brun flatte denna gången.
Så Fredrik ringde uppfödaren idag för att höra om den är kvar, och det var den! Så på torsd ska vi hämta hem vår nya familje medlem; Charlie 10 v. Ska bli spännande o kul med en valp i huset igen. <3

Iaf så åker vi som sagt hem imorgon. Har haft en härlig o bra semester tripp på 9 dgr, om man bortser från den sorgliga händelsen med Armani, men det ska ändå bli skönt att komma hem imorgon. Även om det blir till ett tomt hus..

Har varit inne på High Chaparral precis HELA dagen idag, så man känner sig rätt slut nu. Men det har varit en väldigt trevlig o mysig dag även om vädret till o från inte varit det bästa.

Ovido - Quiz & Flashcards